terugprinten


Français
Français
English Englisch
Deutsch Deutsch

Wandelen
bij
Le Tournesol

 

Le Tournesol
12420 Banes,
Ste Geneviéve
sur Argence,
Midi-Pyrenees,
Aveyron, France
T 0033-565664965
M 0033-6 20016858

info@tournesolvacances.com


Volg ons op Facebook
facebook

 

Bij Le Tournesol kunt u gebruik maken van verschillende wandel arrangementen.

Klik hier voor onze wandel arrangementen

 

Wielrennen | E-bike | Wandelen | motorrijden | Golfen

Wandelvakanties op het Centraal Massief

Wandelen op het centraal massief

Le Tournesol is een groot familiehuis gelegen op het Centraal Massief (Aveyron) tussen twee prachtige natuurgebieden: Aubrac en de Georges de la Truyere. Le Tournesol ligt op een afgelegen plek: rust en stilte, alleen het geluid van de vogels. Een paradijs voor wandelaars.

Le Tournesol heeft meerdere verblijfsmogelijkheden: Een luxe comfortabele kamer met sanitair, een luxe chalet, geheel ingerichte tent of uw eigen tent op ons gezellig campingterrein.

Le Tournesol is op meerdere manieren bereikbaar. Komt u met de trein of vliegtuig? Wij zorgen voor (aanvullend) vervoer.

Direct reserveren? Klik hier

Informatie:

Wandelen vanuit Le Tournesol betekent:

Wandelen op heuvelachtige plateaus of aan de oevers van de Truyere. Een steeds veranderend landschap met prachtige vergezichten.

Klik hier voor onze wandel arrangementen.

Wandelen vanuit Le Tournesol is voor iedereen haalbaar:

Wij bieden verschillende arrangementen van licht tot gemiddelde zwaarte en lengte of dagwandelingen van gemiddeld tot zwaar niveau met veel hoogteverschillen.

Wandelen vanuit Le Tournesol kan op allerlei manieren:

Op individuele basis: u geeft zelf aan met hoeveel personen u wilt komen, hoeveel dagen u wilt wandelen en op welk niveau. Van ons krijgt u kaarten en routebeschrijvingen mee. Vanaf 6 personen is het mogelijk te wandelen onder begeleiding met gids.
Groepen: U geeft zelf aan met hoeveel personen u wilt komen en kunt inschrijven op verschillende groepswandelvakanties van 8 dagen in de maanden april, mei, juni, september en oktober. Diverse niveaus zijn mogelijk en u loopt onder begeleiding van een gids. In de schoolvakanties in het voor- en najaar organiseren wij wandelweken die speciaal op kinderen zijn afgestemd. (bijvoorbeeld: wandelen in een sprookjesbos ...)

Wandelen vanuit Le Tournesol is comfortabel:

U begint ís ochtend met een goed ontbijt. Zo nodig brengen wij u naar het beginpunt van uw wandeling en halen u natuurlijk ook weer op. U krijgt een uitgebreide lunch mee en bij terugkomst wacht het terras, de bar, zithoek met open haard en een lekker driegangen diner. Ook kunt u gebruik maken van het verwarmd zwembad de sauna of jacuzzi.

Wandelen vanuit Le Tournesol betekent:

Keuzevrijheid: naast wandelen zijn er veel mogelijkheden voor andere (sportieve) activiteiten zoals kanoën, via ferrata en canyoning. In de omgeving zijn veel bijzondere plekken, prachtige dorpjes, kastelen en wijngaarden te bezichtigen. Alle informatie daarover hebben wij voor u beschikbaar.

 


Overige Activiteiten

Liever iets anders ondernemen dan wandelen? Voor andere sportieve, creatieve of culinaire bezigheden, kijk op de activiteiten pagina van Le Tournesol voor alle activiteiten in het Centraal Massief.