terugprinten


Français
Français
English Englisch
Deutsch Deutsch

Wandelen
bij
Le Tournesol

 

Le Tournesol
12420 Banes,
Ste Geneviéve
sur Argence,
Midi-Pyrenees,
Aveyron, France
T 0033-565664965
M 0033-6 20016858

info@tournesolvacances.com


Volg ons op Facebook
facebook


Weer
Le Tournesol

 

Onze speciale weekarrangementen

Motorrijden

E-bike

Fietsen

Wandelen

Voor- en naseizoens-arrangementen

Vakantie in Zuid Frankrijk 2017

Ook in 2017 is Zuid-Frankrijk dť streek om op vakantie te gaan.

Uiteraard is er weer de wekelijkse gezamenlijke BBQ en gezamenlijke pizza avond die meestal wordt afgesloten bij het kampvuur.

Le Tournesol tractor


Tournesol tractor:

Tijdens de animatie zal ook de Tournesol tractor dit jaar weer volop worden ingezet om met de kinderen te gaan struinen bij de beekjes.

Le Tournesol tractor


De Paardentram:

Le Tournesol heeft de hand weten te leggen op een authentieke paardentram die geschikt is voor 25 personen. Deze werd oorspronkelijk door 2 Belgische trekpaarden getrokken en gebruikt voor personen vervoer. Wij hebben deze tram gerestaureerd, verfraaid, geschilderd, voorzien van een trekhaak en diverse aanpassingen zodat deze achter onze Tournesoltrekker kan voor leuke tochtjes in onze omgeving.


Het struinbos:

In 2014 zijn we begonnen om het bos van ca. 3000 m2 begaanbaar te maken (zie plattegrond) zodat hier volop kan worden genoten van alle flora en fauna, geweldige rotspartijen en voor de kinderen een geweldige plek om te struinen en het bouwen van hutten.


Elektrische fietsen:

In Frankrijk is recreatie fietsen nog in de kinderschoenen. Wij van Tournesol gaan daar verandering in brengen. Voor seizoen 2015 hebben wij een aantal E bikes aangeschaft. De E-bikes geven u voldoende ondersteuning om prachtige tochten te maken in onze omgeving . Moeiteloos worden de heuvels en dalen genomen en geven u de tijd om te genieten van de velen vergezichten, dit om een ieder te laten meegenieten van ons geweldige natuurgebied gelegen tussen twee prachtige gebieden: Aubrac en de Georges de la Truyere. Alle E-bikes zijn voorzien van dubbele tassen en voor gezinnen hebben we zowel voor als achter kinderstoeltjes. Natuurlijk hebben wij voor u voldoende info voor leuke uitstapjes Wij gaan de E-bikes per dag verhuren maar het is ook mogelijk een compleet verzorgde week te boeken. Alle informatie hierover is te vinden onder arrangementen.


Terras:

Het terras waar u heerlijk kunt genieten van een hapje en een drankje, het zonneterras en het terras rondom het zwembad heeft een complete metamorfose ondergaan. We hebben ons oog laten vallen op robuust natuursteen met verschillende vormen en kleuren en een mooie balustrade van glas zodat u uit de wind zit en heerlijk kunt genieten van een geweldig uitzicht.

Wij hopen dat het u op deze mooie locatie in 2016 aan niets zal ontbreken zodat u een onvergetelijke vakantie zult beleven.

Gerie en Ingrid