terugprinten


Français
Français
English Englisch
Deutsch Deutsch

Wandelen
bij
Le Tournesol

 

Le Tournesol
12420 Banes,
Ste Geneviéve
sur Argence,
Midi-Pyrenees,
Aveyron, France
T 0033-565664965
M 0033-6 20016858

info@tournesolvacances.com


Volg ons op Facebook
facebook


Weer
Le Tournesol

 

Onze speciale weekarrangementen

Motorrijden

E-bike

Fietsen

Wandelen

Voor- en naseizoens-arrangementen

Wielrennen | E-bike | Wandelen | motorrijden |
Golfen | Culinair


Nieuw in 2015: Verhuur elektrische fietsen

Le Tournesol ligt op de grens van de Aubrac en Cantal. Op deze wijze profiteren onze gasten die willen fietsen in de Pyreneeën van 2 natuurgebieden die veel te bieden hebben. Wilt u op fietvakantie in deze prachtige steek,dan ben u bij Le Tournesol op het juiste adres. De ligging van onze Chambre d’Hôtes, minicamping en chalets zijn bij uitstek geschikt voor het maken van geweldige tochten door het natuurschoon van de omgeving.

entraygues, E-BikeVoor fietsen met de E-bike heeft Le Tournesol een diversiteit aan prachtige routes uitgezet variërend van ritten “rondom het huis” tot ritten langs de Truyére, de Lot, en op het plateau de “Aubrac”. De Aubrac is een schitterend natuurgebied waarin de tijd lijkt stil te hebben gestaan en is gelegen in de Midi-Pyreneeën.

Van 8 t/m 15 mei en van 18 t/m 25 september 2015 organiseren we een compleet verzorgde E-bike week naar Frankrijk voor € 795,00

Je actieradius wordt door de Electro bikes vergroot en ook de hoogte verschillen worden probleemloos overwonnen. Na het dagelijkse uitgebreide ontbijt zijn vele routes zijn beschikbaar voor vele verschillende niveaus.

Inclusief: volpension , E-bike en retourvlucht Amsterdam /Clermond Ferrand.


 

Folder wielren- E-bike Midi-Pyreneeën

Dit bestand is te openen met Adobe Reader. Dit programma kunt u hier downloaden.

 

Overige Activiteiten

Liever mountainbiken? Of op zoek naar andere sportieve, creatieve of culinaire bezigheden, kijk dan op de activiteiten pagina van Le Tournesol voor alle activiteiten in de Midi-Pyreneeën.