terugprinten


Français
Français
English Englisch
Deutsch Deutsch

Wandelen
bij
Le Tournesol

 

Le Tournesol
12420 Banes,
Ste Geneviéve
sur Argence,
Midi-Pyrenees,
Aveyron, France
T 0033-565664965
M 0033-6 20016858

info@tournesolvacances.com


Volg ons op Facebook
facebook


Weer
Le Tournesol

 

Onze speciale weekarrangementen

Motorrijden

E-bike

Fietsen

Wandelen

Voor- en naseizoens-arrangementen

Wielrennen | E-bike | Wandelen | motorrijden |
Golfen | Culinair

Motorvakantie, toeren in de Pyreneeën

motoren

De gebieden Aubrac en Cantal bieden veel mogelijkheden voor een motorvakantie in de Pyreneeën. Met de motor rijdt u langs bossen, rivieren en dorpjes op zoek naar de beste plekken voor een prachtig uitzicht over de Pyreneeën.

Voor motorrijders heeft Le Tournesol een diversiteit aan prachtige routes uitgezet variërend van ritten van 40 km tot 250 km. Door de gezellige en informele sfeer, de goede verzorging, waaronder een goed ontbijt een heerlijk 3 gangen dagmenu of BBQ bij Le Tournesol, gelegen in de Midi-Pyreneeën, bent u verzekerd van de beste vakanties ooit!

Wij nemen u graag mee op tour naar de meest prachtige vergezichten en natuurschoon. Voorrijdend brengen wij u naar de mooiste plekken o.a. de Gorges de la Truyère en de prachtige kronkelwegen langs rivier de Lot waar het ultieme motorgevoel naar boven komt. Desgewenst kan tussen de middag heerlijk worden geluncht op geheel Franse wijze. Zodat u tijdens uw motorvakantie in de Pyreneeën met volle teugen kunt genieten van de prachtige Franse cultuur.

 

Dit bestand is te openen met Adobe Reader. Dit programma kunt u hier downloaden.