terugprinten


Français
Français
English Englisch
Deutsch Deutsch

Wandelen
bij
Le Tournesol

 

Le Tournesol
12420 Banes,
Ste Geneviéve
sur Argence,
Midi-Pyrenees,
Aveyron, France
T 0033-565664965
M 0033-6 20016858

info@tournesolvacances.com


Volg ons op Facebook
facebook


Weer
Le Tournesol

 

Onze speciale weekarrangementen

Motorrijden

E-bike

Fietsen

Wandelen

Voor- en naseizoens-arrangementen

Wielrennen | E-bike | Wandelen | motorrijden |
Golfen | Culinair

Fietsen / Mountainbike in de Pyreneeën

Wielrennen in de Midi-PyreneeënDe gebieden Aubrac en Cantal vormen de omgeving rondom Le Tournesol. Beide gebieden hebben veel te bieden wanneer u op zoek bent naar een fietsvakantie. Le Tournesol heeft diverse arrangementen voor zowel professioneel als recreatief fietsen in de Pyreneeën.

Professioneel fietsen

De bergen rondom Le Tournesol bieden zowel makkelijke als wat meer uitdagende trails om uw talenten te testen. Le Tournesol heeft voor u vele prachtige routes uitgezet variërend van 60 km tot 192 km. Alle ritten zijn met elkaar te combineren zodat u een programma samen kunt stellen dat voor u en/of uw gezelschap op maat gesneden is. Van vele routes hebben wij kaarten en profielen gemaakt van de te rijden afstanden. Meer dan 1000 km is in kaart gebracht. De Koninginnenrit is bijvoorbeeld een grote uidaging met o.a. twee cols waaronder de Puy Mary (1783 meter) gelegen in het Cantal gebergte.

Bij de diverse arrangementen is een stevig ontbijt en een ontspannen diner inbegrepen. Door de gezellige en informele sfeer, de goede verzorging en de fantastische fietsmogelijkheden bij Le Tournesol bent u verzekerd van de beste fietsvakantie in de Pyreneeën ooit!


[naar boven]

Recreatief fietsen

U kunt de omgeving verkennen met de minder intensieve routes die Le Tournesol heeft uitgezet. Fietsen langs kleine riviertjes of door leuke dorpjes, met de routes van Le Tournesol ziet u het allemaal. Natuurlijk kunt u het fietsen afwisselen met bezoeken aan de vele historische bergdorpjes, gigantische stuwdammen of interessante bezienswaardigheden. U zult merken dat fietsen in de Pyreneeën een perfecte invulling is van uw fietsvakantie.
Of krijgt u liever een cursus abseilen? Klimmen kan een leuke variatie zijn om te genieten van de adembenemende stilte.

Folder wielrenvakantie Midi-Pyreneeën

Dit bestand is te openen met Adobe Reader. Dit programma kunt u hier downloaden.

 

Overige Activiteiten

Liever mountainbiken? Of op zoek naar andere sportieve, creatieve of culinaire bezigheden, kijk dan op de activiteiten pagina van Le Tournesol voor alle activiteiten in de Midi-Pyreneeën.