terugprinten


Français
Français
English Englisch
Deutsch Deutsch

Wandelen
bij
Le Tournesol

 

Le Tournesol
12420 Banes,
Ste Geneviéve
sur Argence,
Midi-Pyrenees,
Aveyron, France
T 0033-565664965
M 0033-6 20016858

info@tournesolvacances.com


Volg ons op Facebook
facebook


Weer
Le Tournesol

 

Onze speciale weekarrangementen

Motorrijden

E-bike

Fietsen

Wandelen

Voor- en naseizoens-arrangementen

Chambre d’hÔtes | Minicamping
mobile homes | Tent verhuur

Camping in het Centraal Massief

Minicamping afbeelding
Minicamping informatie

In het najaar van 2010 is de camping van Le Tournesol vernieuwd. Er is een nieuw toiletgebouw bijgekomen en er is extra speelruimte voor de kinderen. Door het continue snoeien van de bossingels kunnen de schitterende vergezichten van het Centraal Massief vanaf uw campingplaats beleefd worden.In het najaar van 2014 is er een nieuw struinbos bijgekomen. In het bos van ruim 3000m2 kunnen kinderen zich volop uitleven en kunt u genieten van de geweldige flora en fauna.

 

Er zijn uitgebreide faciliteiten aanwezig om het verblijf op de camping te veraangenamen voor zowel jong als oud. Een zandbak, schommels, trampoline, glijbaan, tafeltennis, jeu de boulesbaan, verwarmd zwembad met zonneterras, sauna en jacuzzi, NL-tv in het restaurant, bar, table d'hotes, en in het hoogseizoen zelfs kinderanimatie. Verder zijn er nog vele buitensport mogelijkheden zoals wielrennen, mountainbike en wandelen. In de buurt van de camping kunt u ook kanovaren, ponyrijden en canyoning, via ferrata, escalade.

Bekijk tarieven minicamping

De camping van Le Tournesol ligt in het plaatsje Banes, net buiten Ste Geneviéve sur Argence in het departement Aveyron in de prachtige regio Midi-Pyreneeën. De camping is een perfecte locatie om al het moois wat de Midi-Pyreneeen en Zuid-Frankrijk te bieden hebben te verkennen.

Safari Lodge Tenten

Ook kunt u bij ons een compleet ingerichte Tendi Lodge tent huren. Deze tenten staan op prachtige plaatsen met fantastische vergezichten. Voor informatie en reserveringen: www.tendi.nl