terugprinten


Français
Français
English Englisch
Deutsch Deutsch

Wandelen
bij
Le Tournesol

 

Le Tournesol
12420 Banes,
Ste Geneviéve
sur Argence,
Midi-Pyrenees,
Aveyron, France
T 0033-565664965
M 0033-6 20016858

info@tournesolvacances.com


Volg ons op Facebook
facebook

Actieve vakantie in het Centraal Massief

Le Tournesol ligt op de grens van de Aubrac en Cantal. Op deze wijze profiteren onze gasten van twee natuurgebieden die veel te bieden hebben. Voor zowel een actieve als een ontspannen vakantie zijn beide gebieden uitermate goed geschikt. We bieden voor verschillende activiteiten speciale pakketten en diensten aan, klik hieronder op de activiteiten voor meer informatie:

Wielrennen | E-bike | Wandelen | motorrijden | Golfen


Overige activiteiten in het Centraal Massief die vanuit Le Tournesol ondernomen kunnen worden zijn: paardrijden, vissen, langlaufen, klimmen (survival circuit), zwemmen, yoga, schilderen en skiën (perfect voor jonge gezinnen). Maar ook excursies zoals een bezoek aan een kaasfabriek, de messenindustrie, de stuwdam van Sarrans, kastelen, wijnproeverijen en leuke steden zoals St-Flour, Espalion en Rodez.

 

motorenmotoren

 

Overige Themavakanties

Bovendien is het mogelijk de navolgende themavakanties te boeken. Indien u hierover meer informatie wenst verzoeken wij u met ons contact op te nemen.

Hierboven staan enkele thema’s omschreven waar de omgeving en onze accommodaties zich uitstekend voor lenen. Wij staan graag voor u klaar om uw persoonlijke wensen en ideeën te bespreken en zullen actief meedenken in uw vraag. Als de haalbaarheid en de faciliteiten het toelaten willen wij graag meewerken om een op u afgestemde themaweek te realiseren.